Ravailua ja käyntityöskentelyä.

31. joulukuuta 2011

Poni on ollut nyt 3vk ihan vain kävelytyksellä ja sitä ennen muutaman päivän ihan vaan ilman kävelytystä. Nyt tällä viikolla on ponilla aloitettu kevyesti jo ravaamaan. Kävin torstaina ratsastamassa kentällä n. 45min, jolloin kävelin alkuun hyvät alkukäynnit ja sitten taivuttelin ja ratsastin suoraan mm. keskihalkaisijalla käynnissä. Hoffe on vähän tympääntynyt köpöttelyyn ja tykkäs tehä duunia aika hyvin :)

Vielä ratsastetaan ravissa vain suoraan, jotta etujalkoihin laitetut mömmöt toimisivat mahollisimman hyvin. Ravasin pääasiallisesti pitkiä sivuja sekä otin lävistäjälle käynti-ravi-käynti siirtymisiä. Hoffe oli aika kivasti kuulolla ja kulki aika kivassa muodossa, jos nyt ajatellaan he B-A tason seura/aluekisoja ;) Vähän ehkä pitkä, mutta toimi paremmin kuin lyhyemmässä ja korkeammassa (joka on vielä itselleni hieman uusi asia vielä).

Perjantaina (synttäreinä!) kävin hieman taluttamassa ponia ja hoitamassa, kun oli muuta äksöniä sille päivälle. Käveltiin jonkin aikaa ja sitten lähdinkin kotia kohti valmistautumaan illanviettoon ensin biljardin merkeissä ja sittemmin siirryttiinkin syystä ja toisesta toiseen baariin pelaamaan korttia :) Aika rauhallista oli ja kiva porukka :)

Tässä on nyt tallin omistajan Sannan kanssa juteltu jos voisin liikuttaa yhtä uutta ponia tallillamme :) Kyseessä on nvh r. "Hemmo". Olenkin sitä menossa testaamaan maanantaina Sannan ja Hemmon toisen omistajan valvovan silmänallla. Saa nähdä jos kohta olisikin kaksi ponia liikutettavana + sitten tuo tulevaisuuden gp-ratsu paijailtavana ;) Hemmon on Sannan mukaan aika reipas ja ihan kivan osaava ja yritteliäs vuonis. Olisi aivan ideaalia päästä ratsastamaan lähes samantasoisia ja kokoisia poneja, jotka kuitenkin ovat hieman erilaisia (Hoffe kun osaa livistää duunista ja vaatii aika paljon liikkuakseen nätisti [mutta sitten kulkeekin todella kivasti ;D], kun taas Hemmon on reipas ja siltä löytyy paljon työmoraalia). Katsellaan, katsellaan!

~ 0 kommenttia: ~

~ Lähetä kommentti ~