Viime viikon poneilut

14. tammikuuta 2012

Joopa joo, on tässä ollut hieman kiireitä suuntaan ja toiseen. Maanantaina oli sekä Hoffen ja Hemmon ratsastus, tiistaina ja keskiviikkona Hemmon ja nyt perjantaina Hoffen. Vielä olisi Hoffe huomenna sekä mahdollisesti mennä tutustumaan yhteen uuteen talliin - jos siellä vaikka tekisi hieman talleja (habaa!) ja liikuttaisi hevosia / jeesaisi ihan muuten vaan!

nvh. r. "Hemmo", se on niiiin pikkunen, alle 130cm mutta kuitenkin iso!
Koko viikon olen mennyt kentällä, sillä valoa ei ole oikein riittänyt siinä vaiheessa kun olen tallille päässyt. Molemmat ponit on ollut melko pirteitä koko viikon ja vauhtia on ainakin löytynyt, sekä ratsastajan tasapainoa testailtu pukeilla ja spurteilla - ja voin ilokseni todeta että en ole käynyt kentän lumisessa pinnassa kertaakaan!

Painottanut olen viimeaikoina eteenpäin pyrkivyyteen ja asetukseen. Pääasiallisesti ollaan tehty molempien ponien kanssa ympyröitä, voltteja, kaarevia uria sekä spessuna hieman väistöjä ja avoja Hoffen kanssa. Hemmon on vielä niin uusi tapaus että tutustutaan rauhassa ja painotetaan nyt aluksi ihan perusratsastukseen.

~ 0 kommenttia: ~

~ Lähetä kommentti ~