Maastossa möyrimistä

21. tammikuuta 2012

On tässä muutakin tehty kuin maastossa menty, mutta silloin ei oo mitään jännää tapahtunut :D

Hoffe on ollu tosi virkee ja aattelin et meen vähän kuluttaa energiaa maastoon. Lähin sit alkuun kävelee pikkusen hiekkakuopan lenkkiä, jossa oli ihan hyvälaatuset reitit. Päätin sitten lähteä laukkaputkelle päin ja se matka talsittiinki umpihangessa. Mikä parasta, siellä oli pienet männyt taittunu aika kiitettevästi nii oli niitä siirreltävä, välillä noustava selästä ja talutettava.. Kylmä ja märkähän siinä tuli..

Laukkaputkella ravasin sen ensin toiseenpäähän ja sitten otin hieman reipasta laukkaa. Poni vähän kuumeni eikä läheinen ilotulitetehdas auttanut ollenkaan kun testasivat raketteja.. :D Hoffea sai pidättää aina lopuks niin istunnalla, ohjalla kuin äänelläki, ei meinannu ihan pysähtyy.. Takasin se melkein vaan ravas ku oli niin mukavaa ;D

Huomenna sunnuntaina on tarkoitus ottaa Minna mukaan ja istuttaa se Hemmon selkään. Minnalla ja Hoffella ei ihan synkannu nii toivottavasti Hemmo kelpais :D Parempi mulle vaan et pääsen Höffykällä, se on mun nelivetonen maastonakki jota ei voita kovin moni hevonen.

~ 0 kommenttia: ~

~ Lähetä kommentti ~