Meitsin koti :)

14. tammikuuta 2012

Njoo, piti tälläinenkin väsätä nyt kun kerran jouluna otti kuvia ja oli tosi siistiä :D yms.

Elikkäs elikkäs, meillä on siis omakotitalo muutama kilometri keskustasta, suht rauhallisella paikalla.

Viereisessä kuvassa näkymä takaterassilta, sillä on hyvä aloittaa. Mutsi on suorastaan puutarhafriikki ja rakastaa laittaa pihaa ja suunnitella sinne juttuja. Lisäksi löytyy tuo grillikota, jossa on ihan hauska vaikka nukkua kaverin kanssa kesällä, grillata ja höpöttää sekä kuunnella musiikkia :D! Talvella siellä on ihan kiva mm. hengata tulen ääressä ja paistaa lämpimikseen makkaraa ^^

Vieressä näkymä pikkueteisestä, tämä siis isompi eteinen tms :D Eka ovi oikealla on pikkuveljen huone, lipaston jälkeen pikkusiskon huone ja suoraan eteenpäin vessa. Portaikosta pääsee yläkertaan ja oikealle mentäessä olkkariin.

Mutsi on vähän taas vinksahtanut vanhan tyylisiin juttuihin ja rakastaa maalata mm noita lipastoja yms. Lisäksi meillä on kaikki suht valkosta (ei taida olla mtn vaaleenruskeeta kaappia tms) ja mutsin mielestä on kauheen tärkeetä että kaikki sopii kaikkeen tms.. :D
 Olkkari ja taaempana keittiö. Olkkarissa on pääasiassa valkosta, punasta ja kultaa :) Kuvasta katsottuna vasemmalla iso ruokailupöytä kahdeksalle, oikealla kaksi sohvaa ja kaksi nojatuolia + peilin vieressä ois allekirjoittaneen huone - ei siitö sen enempää.

Keittiö on tollanen sininen & vähän keltasta. Ei ehkä ihan mun lemppari, mut näyttää kuvassa paljon sinisemmältä :D Tykkään tosta pöydästä siellä, lasipöytä ja metalliosat sellasta jännää ruskeeta :)

 Lisää vielä olkkarista kuvia:
Kyseessä siis oleskeluosa, näkyy jopa huoneen ovikin siellä :D

Normaalisti meillä ei noita tähtihökötyksiä ole, mutta, mutsi nyt halus ne jouluks :D ihan hauskat ja ne sopii sentään väreiltä tonne!

Fiksut on ehkä edellisistä kuvista hoksannut että meillä on paljon kattokruunuja. Ja nyt kun sanon että paljon niin tarkoitan myös paljon!


Keittiön kautta pääsee kodinhoitohuoneeseen ja sieltä kylppäriin. Meillä on poreamme (tosin siellä ei koskaan jaksa käydä..), sekä sauna (ah<3). Mitään kovinkaan jännää kerrottavaa en kyllä keksi. Värimaailma taas - kappas - valkoista, tollaista jännää ruskeeta sekä sitten joku tietty seinäväri tms. Kylppäri näyttää nyt vähän tylsältä, mutta se on aivan mahtava kun pistää valot pois ja laittaa kynttilät palamaan, on pikkasen tunnelmaista ja ihanaa!

Saunassa on kiukaan tausta sellaista hauskaa kiveä ja lauteet&seinät tumman ruskeat. Katossa jtn pikkuvaloja, näyttävät hieman tähdiltä. Lisäksi se on sellainen kaaren muotoinen, niin näkee suht hyvin ikkunoista minne vaan jos haluaa itse stalkkaa - on siellä verhot niin ei tarvii varoo stalkkereita ;D
Näkymä vierashuoneesta.
Oleskelutila yläkerrassa + taustalla vanhempien makkari. Oleskelutilassa siis tv, pöytäkone, ps2&3 yms. Tykkään ite sisustuksellisesti tästä tilasta: valkoista, mustaa ja punaista.

Tässä tällä kertaa hieman pintaraapaisuna millainen talo meillä on :) Ollaan se siis itse rakennettu joskus 1999 tms ja ollaan siellä asuttu siitä lähtien (-3 vuotta Belgiassa vuosina 2003-2006). Omasta huoneesta olen näköjään jättänyt taktisesti kuvat ottamatta ja en jaksanut noista sisarusten kuvista kuvia pahemmin räpsiä (pikkusiskolla turkoosia & valkoista, pikkuveljellä mustaa, valkoista ja punaista). Oma huone on sellainen sekasorto, pääasiassa valkoista, mustaa ja punaista, ei sen ihmeellisempää :)

~ 2 kommenttia: ~

Jossu says:
at: 21. tammikuuta 2012 klo 20.42 kirjoitti...

Ihan sairaan hieno talo :o

Lilla says:
at: 21. tammikuuta 2012 klo 22.12 kirjoitti...

Haha kiitos :) Mutsin intohimo on sisustus ja puutarha niin se osaa kyl laittaa :) Itsellänihän ei hermot riittäisi kaiken kivan etsimisessä ;P

~ Lähetä kommentti ~