Ponin kävelytystä

20. marraskuuta 2011

Kielesi on ratsusi: jos hoidat sitä hyvin, se hoitaa sinua, jos laiminlyöt sen, se pettää sinut.
Arabialainen sananlasku.

Ke ja to en oikeastaan tehnyt "mitään". Keskiviikkona kävin kavereiden kanssa juoksemassa läheisellä pururadalla omatoimisen lenkin, kun en viitsi Keravalle lähteä lenkille + puntille, kun menee hieman vaikeaksi kyydin kannalta. Torstaina olin himassa ja sitten Antti kysyi että lähdenkö katsomaan leffaa Joonakselle. Ei tullut yhtään yllättäen tai mitään, sillä kello oli yli yhdeksän illalla ja olin varma ettei faija päästä sinne. Onneksi sain sen sitten suostumaan ja katseltiin Joonaksella sitten pikkuporukalla leffa, Rare Exports. Sen olin kyllä nähnyt aikaisemmin jo ja osasin aika hyvin jo vuorosanoja ja latelin niitä leffan aikana "muutaman kerran"..

Poni ja ponin siisti harja
Perjantaina kävin Hoffea moikkaamassa ja kävelytin selästä. Mentiin vaan riimulla ja heitin siihen sitten ohjat. En ottanut raippaa ja käveltiin vielä kentällä, joten oltiin aika etanoita.. Välillä pällisteltiin Anitaa ja sh t. "Pirkkoa", jotka menivät myös kuolaimettomasti ilman satulaa. Hoffe varmaan tykkäsi kun sai oman pään mukaan kävellä miten sattui kentällä ja naureskeli Pirkolle jota Anita ohjasajoi lopuksi. Hoidin ponin lopuksi ja vein sen vielä ulos, kello oli vasta puoli seitsemän, joten poni sai ulkoilla vielä reilun tunnin (?).

Lauantaina olikin hieman kiireaikataulu ja taluttelin vain maastakäsin riimun ja narun kanssa. Kävin hieman päivemmällä ja oli mukavan valoisaa, joten käytiin pikkuinen maastolenkki kävelemässä. Harjasin ponin jalat ja syötin muutaman leipäpalan ja sitten olikin kyyti malttamattomana parkkipaikalla odottamassa. Taas vaihteeksi huomasin puolessa välissä että en sitten kirjoittanut Hoffen kirjaan mitä tein - ei tosin tullut käytyä edes tallin yläkerrassa kaapilla, jotenjotenkin niin tapaistani unohtaa tälläisiä pikkujuttuja..

Hemmetin puhelin ei suostunut oikeen yhteistyöhön kameransa osalta ja väittää että muistikorttia ei löydy - otin muutaman ihan kivan kuvan Hoffesta perjantaina, mutta mitenpä niitä lisäät kun typerä kapistus ei suostu toimia? (edit. Hah, sainpas toimimaan, ylempi kuva otettu kännykällä!)

Viereinen kuva kesän lopulta, tässä vaiheessa en ollut vielä hirveästi kerennyt ponia ratsastaa. Purskahdan nauruun kun katson kentältä otettuja kuvia tuolta päivältä: etukeno, liian lyhyet jalustimet, polvi ylhäällä, kädet liian alhaalla, ponilla todella pitkät ohjat ja tuntuma on vähän heikohko.. Heh..

~ 0 kommenttia: ~

~ Lähetä kommentti ~