Aloitus ja asiaa autokouluilustani

15. marraskuuta 2011

Inhoan aloituksia. Ne on kamalimpia maailmassa, varsinkin kirjoittaessa.

Mitäpä teille tarinoimaan. Aloittelen vähän tylsästi kun ei ole mitään kovinkaan ihmeellisempää tapahtunut, ainakaan tänään. Autokouluilin tänään ja oli teoria + pimeän ajoa. Teoria oli taas vaihteeksi tylsää, mutta ajaminen ihan jees - ajoin tänään parhaiten kuin ennen. Aloitin ensin ratissa, mukana oli kaksi muuta pimeän ajajaa ja lähdettiin kohti harjoittelutietä. Siellä sitten tehtiin vähän kaikkea, testattiin heijastimellisen ihmisen ja heijastittoman ihmisen eroavaisuuksia näkymisessä yms. (suosittelen kaikille ihan aikuisten oikeasti heijastinta!).

Sitten vaihdettiinkin kuskia ja pakko sanoa että pelkäsin kyllä molempien kuskien kyydissä, jotka ajoivat. Välillä oltiin keskiviivalla ja kiihdytyksissä moottori huusi "pikkaisen liian isoilla kierroslukemilla" eikä meinanneet vaihteet vaihtua. Lisäksi toinen kuskeista sai auton kääntyessä sammutettua poikittain vastaantulijoiden kaistalle.. Toinen ajoi hieman.. reippaan puoleisesti ja todella epävarmasti + hätäisesti, niin kaupungissa kuin maantiellä.

Olin todella iloinen että ajotunti loppui. Hirveää nykimistä ja epämukavaa menoa, erikoisia ja ajoittain jopa vaarallisia tilanteita. Pyöräilin sitten kotiin ja naureskelin äidin kanssa tätä iltaa.

Hoffea olen menossa tsekkaa ja kävelyttää perjantaina sekä lauantaina. Poni tosiaan on kävelytyksessä seuraavat puolitoista viikkoa, sillä se reagoi viime torstaina taivutuksiin (on ollut todella huono vasempaan kierrokseen laukassa, toinen etujalka reagoi vahvasti to taivareissa). Normaali liikutus olisi tarkoitus aloittaa maanantaina 28 päivä ja katsoa miten lomailu poniin vaikutti (onko puhtaampi yms) ja klinikalle se lähtee sitten 7.12. Vermoon tarkistettavaksi. Käyn nyt ponia hoitamassa ja taluttelemassa maastakäsin tai satunnaisesti selästäkäsin, katotaan jos keksin sille jtn kivaa ja kehittävää tekemistä tälle kevyemmälle jaksolle.

Zelleä en ole nähnyt vähään aikaan, mutta tapani mukaan koeviikolla on varmasti aikaa lähteä moikkaamaan jätkää, jos vaan Maria on maisemissa ;) Näistä tapahtumista sitten lisää kun/jos ne tapahtuvat, koitan vaikka ottaa jtn kuviakin!

~ 0 kommenttia: ~

~ Lähetä kommentti ~